Retket ja leirit

 

Nuorisotyö järjestää pitkin vuotta erilaisia retkiä ja leirejä monenikäisille. Tarkemmat tiedot retkistä ja leireistä löydät tapahtumakalenterista hakemalla sanoilla "varhaisnuoret" tai "nuoret", sekä "retket ja leirit". Alta löydät lyhyesti listattuna erilaiset retket ja leirit.

Turvallisuuslomake  Huoltaja! Tulosta lastenleirin leirikirje tästä.

 

Alakouluikäisille:

Makiaa (ja) Taidetta

Nyt on luvassa kaikille 7-12-vuotiaille torstaina 4.7. klo 12 makea ja värikäs iltapäivä pappilassa!

Luvassa monipuolisesti erilaista taidetta. Luvassa myös ruoan laittoa ja nautiskelua! Iltapäivän järjestää nuorisotyön harjoittelija Sirpa Kurunsaari. Ilmoittautumiset 2.7. mennessä nuorisotyönohjaaja Päivi Väkiparralle tekstarilla numeroon 0400-138 254. Kerro ilmoittautuessasi osallistujan nimi, ikä, erityisruokavaliot.

 

 

Varhaisnuorten leirit Wanhassa Karhunmäessä kesällä 2019:

Perheleiri 17.-18.6. ja 11-14-vuotiaiden leiri 18.-20.6. Ilmoittautuminen 9.6. mennessä. Klikkaa itsesi Perheleirin vanhempien/huoltajien ilmoittautumiseen tästä. Lapset ilmoitetaan erikseen perheleirille tästä. Isompien lastenleirin ilmoittautumislomake löytyy tästä.

Perheleiri on seurakunnassamm uusinta uutta! Perheleirille voivat tulla myös alle kouluikäiset lapset. Ohjelma soveltuu parhaiten yli 5-vuotiaille lapsille, mutta myös pienempiä lapsia voi ottaa mukaan. Perheleirille lapset osallistuvat vanhempansa/vanhempiensa kanssa. Leirillä on yhteistä ohjelmaa vanhemmille ja lapsille, mutta myös ohjelmaa erikseen. Tiedossa hauska vuorokausi Wanhan Karhunmäen monipuolisessa leiriympäristössä! Ilmoittautukaa rohkeasti mukaan! Perheleiri maksaa 10€/hlö. Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Päiviltä sekä lastenohjaaja Outilta.

Isompien lasten leirillä pelataan ja leikitään, seikkaillaan ja askarrelaan. Ruoka on hyvää ja mikäs sen hauskempi tapa viettää kesälomaa, kuin kavereiden kanssa kesäleirillä. Aamusta iltaan riittää tekemistä, ja molemmat päivät huipentuvat isosten toteuttamaan, nauruhermoja kutkuttavaan iltaohjelmaan. Leiriltä tulee kotiin tuomisena hyvää mieltä, hauskoja kokemuksia, leiriaskartelu sekä ehkä jopa uusia ystäviä! Leiri maksaa 25€/hlö, sisarukset 20€/hlö. Lisätietoja leiristä nuorisotyönohjaaja Päiviltä.

 

Isovanhempien ja lastenlasten toimintapäivät Orisbergissä 25. ja 26.6.

Lähde viettämään arvokasta aikaa isovanhempien kanssa Orisbergin kauniiseen ympäristöön! Päivän aikana tehdään monenlaisia kivoja juttuja. Toiveitakin ohjelman suhteen saa esittää ;) Lisätietoja lastenohjaaja Outi Kultilta. Ilmoittaudu toimintapäivään tästä! tai tekstarilla/soittamalla Outille, jonka yhteystiedot löytyvät "yhteystiedot" sivulta.

Yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat:

YouTube-video

 

YouTube-video

RuskaGospel