Retket ja leirit

 

Nuorisotyö järjestää pitkin vuotta erilaisia retkiä ja leirejä monenikäisille. Tarkemmat tiedot retkistä ja leireistä löydät tapahtumakalenterista hakemalla sanoilla "varhaisnuoret" tai "nuoret", sekä "retket ja leirit". Alta löydät lyhyesti listattuna erilaiset retket ja leirit.

TurvallisuuslomakeLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

 

Alakouluikäisille:

Yö kirkossa -tapahtuma 30.9.-1.10. 2023 Isonkyrön pääkirkossa. Ilmoittautumiset pe 22.9. mennessä Suvi-kanttorille p. 044-7772160

 

Yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat:

Maata Näkyvissä -festarit 17.-19.11.2023 Turussa. Kyseessä on Pohjoismaiden suurin nuorten kristillinen tapahtuma. Viikonlopun ohjelman ja muuta tietoa löydät http://www.maatanakyvissa.fi


Retken hinta on vain 80 € sisältäen ohjelman, ruuat (pe: iltapala, la: aamupala, lounas ja iltapala, su: aamupala ja lounas), matkat ja koulumajoitus. Matkaan lähdetään perjantaina aamupäivällä ja paluu on sunnuntaina illalla.

Halutessasi voit ilmoittautua myös talkoolaiseksi ruuanjakoon ja siten saada alennusta retken hinnasta. Talkoovuorot ovat kolmen tunnin mittaisia, yhdestä vuorosta saa 12 € alennuksen lipuista ja kahdesta vuorosta 22 €. Retki on päihteetön.

Festareiden esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia kristittyjä. Mukana on sekä huippumuusikoita että artisteja esittävän taiteen eri aloilta. Ohjelmassa on konserttien lisäksi myös paljon yhteistä ja yhteisöllistä tekemistä workshoppien ja pelien muodossa.

Sitovat ilmoittautumiset 15.10. mennessä Marialle p. 045-8762123

 

 

 

 

RuskaGospel