Mitä muuta, keksitkö?

Puuttuuko jotain olennaista? Haluaisitko ideoida ja olla toteuttamassa uutta? Ole rohkeasti yhteydessä työntekijöihin tai luottamushenkilöihin

Tervetuloa!

Olet tullut Isonkyrön seurakunnan kotisivuille. Mukavaa, että löysit tänne! Olemme rakentaneet uudet sivut seurakuntalaisia ja heidän tarpeitaan silmällä pitäen. Toivottavasti nämä sivut palvelevat sinua hyvin.

Seurakuntamme strategian slogan kuuluu: "Suojaksi matkalle". Taustalla on ajatus elämästä arvoituksellisena matkana, jonka mutkia ja vaiheita ei voi etukäteen tietää. Jokaisen elämä on omannäköisensä. Matkalla tarvitaan monia asioita, ja yksi niistä on suoja. Moni taho lupaa suojaa meille. Usein se tuntuu olevan ostettavissa rahalla, ja joskus se suoja toimiikin hyvin tai melko pitkälle. Kuitenkin on paljon asioita, joita emme voi elämässämme vakuuttaa, täysin suojata tai ostaa. Olemme korkeammassa kädessä.

Maailma on maailma, eikä usko Jumalaan vie meitä siitä siitä pois tai toisaalle. Usko ei myöskään suojaa meitä onnettomuuksilta tai vastaavilta. Usko ei ole silmien ummistamista, vaan päinvastoin, silmien avaamista todellisuudelle. Se on silmien avaamista myös ja ennen kaikkea sille todellisuudelle, joka ei silmin ole havaittavissa mutta josta meillä on vertauskuvia ja lupauksia: Jumalan todellisuudelle. Hän on luvannut olla läsnä mitä arkisimmissakin asioissa kanssamme. Jumalan on koko elämä ja maailma.

Matka tarkoittaa myös sitä, että on olemassa lähtöpiste ja on olemassa päämäärä. Seurakunta muistuttaa jo omalla olemassaolollaan tästä matkasta kohti päämäärää. Elämällä on mieli, elämällä on merkitys, joka avautuu uskosta Kolmiyhteiseen Jumalaan. Hän on ottanut meidät lapsikseen kasteessa ja seurakunnan yhteydessä voimme oppia lisää hänestä ja palvella toisiamme, niin kuin Jeesus teki.

Sinä olet arvokas ja sinut on kutsuttu mukaan matkalle. Toivottavasti löydät paikkasi niin, että voit palvella muita ja tulla myös palvelluksi. Jokapyhäinen jumalanpalvelus on juuri sinua varten. Siinä Jumala armahtaa ja varustaa taas arkeen. Omalla - usein heikollakin uskollamme - saamme tarttua Jumalan hyviin lupauksiin. Hän on luvannut olla perimmäisenä suojana matkallamme.

Tervetuloa mukaan, siunausta matkallesi!

Satu Linko
kirkkoherra
Isonkyrön seurakunta