lapsia kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Isonkyrön seurakunnassa on lapsille ja perheille monenlaista mukavaa säännöllistä toimintaa ja tapahtumia. Toiminta on samalla kasteopetusta, jossa opitaan Jumalasta, joka on kasteessa ottanut meidät lapsikseen.

Tervetuloa mukaan!

Jeesus siunaa lapsia

Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. (Markus 10: 13-16)

Parisuhteen palikat

Parisuhteen palikat on ev.-lut. kirkon ja sen yhteistyötahojen ohjelma parisuhteiden tukemiseksi. Ohjelma sisältää mm. painettua ja netissä olevaa materiaalia, parisuhdetapahtumia ja koulutuksia. Mikäli toiminta kiinnostaa, sinun on mahdollista kouluttautua seurakunnan tuella vapaaehtoiseksi ohjaajaksi ja olla mukana järjestämässä Parisuhteen palikat -toimintaa kotiseurakunnassasi.

Tutustu lisää: Parisuhteen palikatLinkki avautuu uudessa välilehdessä