Luontoretki

Retket ja leirit

 

Nuorisotyö järjestää pitkin vuotta erilaisia retkiä ja leirejä monenikäisille. Tarkemmat tiedot retkistä ja leireistä löydät tapahtumakalenterista hakemalla sanoilla "varhaisnuoret" tai "nuoret", sekä "retket ja leirit". Alta löydät lyhyesti listattuna erilaiset retket ja leirit.

Turvallisuuslomake 

 

Näkötornista näet kauas peltojen yli.

Pääset kulkemaan piispanpolkua ja Rytilammen pitkospuita pitkin.

Simpsiön yli on kulkenut ikivanha kirkkotie jo 1300-luvulla. Se on alkanut Töysästä ja päätynyt Isonkyrön vanhaan kirkkoon. 

Eräässä tarussa Töysän jättiläismiehen Tohnin kerrotaan kantaneen Simpsiöltä kauniiksi katsomansa suuren kiven Isonkyrön vanhan kirkon rakennustarpeiksi. Tavallisia miehiä tämän kiven kantoon olisi tarinan mukaan tarvittu kymmenen.

Vanhojen tarinoiden mestauspaikka ohitetaan taikametsässä.

Levähdetään, evästellään ja hiljennytään laavulla tulen loimussa.

Maasto on helppokulkuista ja osan matkasta pääsee lastenrattaillakin.

Lähtö linja-autolla pääkirkon parkkipaikalta klo:9.30, paluu samaan paikkaan noin klo:14.

Omat eväät, vesipullo ja kaffit/teet mukaan. Seurakunta tarjoaa makkarat ja Lämmin kuppi-keiton. Keittoa varten termospulloon kuumaa vettä + muki/lautanen, josta keiton syö. Istuinalusta ja wc-paperi on hyvät olla retkellä mukana.

Retken hinta on 10 €/hlö, perhehinta 25 €.

Koronatilanne huomioon ottaen retkelle mahtuu enintään 25 hlöä, että linja-autossa turvavälit säilyvät. Retkelle lähdetään vain terveenä. Nuorille ja aikuisille on maskit linja-autoon.

Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 2.9. nuorisotyönohjaaja Tiina Rankiselle tiina.rankinen@evl.fi, p.0400-138254

Alakouluikäisille:

 

Yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat: