MAIJALAN HAUTAUSMAA

Osoite: Ulrikantie 1 A, 61500  Isokyrö

Myös uutena hautausmaana tunnettu Maijalanniemen hautausmaa on vihitty käyttöön vuonna 1965. Hautoja Maijalanniemen hautausmaalla on noin 1300 ja pinta-alaa noin 3 ha, josta käytössä on noin 1,5 ha. Hautausmaan alustavan suunnitelman on laatinut Ilmari Wirkkala Helsingissä 1952, mutta varsinaisen hautausmaan asemakaavan, joka nykyään on käytössä, on laatinut vuosina 1961-1962 Ola Murmström Seurakuntapalvelu Oy:stä.

http://www.isonkyronsrk.fi/files/Kuvitus/MaijHaut.jpg

Asemakaavaa on kuintekin muutettu vuonna 1997, jolloin asemakaavaan merkittiin alueet uurnaperhehaudoille ja uurnalehdolle. Samassa yhteydessä aluelle tehtiin myös hiljentymisalue. Kaavan muutoksen laati rakennusinsinööri Hannu Huhtala Isostakyröstä.

http://www.isonkyronsrk.fi/files/Kuvitus/MaijHilj.jpg

Seurakunnassa on uurnaperhehauta-alue. Uurnaperhehautoja on 84, johon kuhunkin on laskettu sopivan ainakin neljä uurnaa. Uurnaperhehautoihin voidaan laittaa muistokivi kuten tavalliselle arkkuhaudalle.

http://www.isonkyronsrk.fi/files/Kuvitus/Uurnalehto.jpg

Uurnalehdon muistomerkin on suunnitellut ja toteuttanut taiteilija Timo Suvanto Lapualta. Nykyisessä muistomerkissä on tilaa 160 muistolaatalle. Jokaiselle uurnalehtoon haudatulle tulee samankokoinen muistolaatta muistomerkkiin.