Apua ja tukea elämään

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet ja mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Diakoniapalvelut ovat täysin vaitiolovelvollisia ja luotettavia.

Diakoni Armin Kruegerin päivystysvastaanotot ovat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.00-11.00 diakoniatoimistossa (puhelin 040 586 2596). Tiistaisin klo 10.00 -11.00 päivystys on palvelukeskuksessa.

Diakoni tulee mielellään kotikäynnille. Yhdessä otetaan selvää, mitkä ovat mahdollisuudet ja ratkaisut elämän kriiseissä!

Antaessaan saa!

Suhde solmussa?

Parisuhteen ja perheen kriiseihin apua tarjoaa oman seurakunnan työntekijät ja ennen kaikkea Perheasiain neuvottelukeskus Seinäjoella. Myös Vaasan perheasian neuvottelukeskuksen palvelut ovat käytettävissänne. Perheneuvojat ottavat vastaan pariskuntia yhdessä tai yksittäin.

Muistathan, että Perheasiain neuvottelukeskuksien palvelut ovat seurakunnan jäsenille maksuttomia.

Onko sinulla vapaa-aikaa, etsitkö mielekästä harrastusta ?

Sinulla on mahdollisuus palvella esim. lähimmäisen tukihenkilönä, ryhmänvetäjänä, yhteisvastuukerääjänä, diakonian isänpäivälounaan avustajana ym. Ota yhteyttä diakoniin tai kirkkoherranvirastoon, puh. 06 4715800.

Sururyhmä

Sururyhmä on vertaistukeen perustuva ryhmä läheisensä noin vuoden sisällä menettäneille. Kokoontumisissa käydään lapi menetystä ja surun vaiheita. Ryhmä toimii tavoitteellisesti ja luottamuksellisesti. Sururyhmiä järjestetään vuodessa kaksi, keväällä ja syksyllä.