"Vielä täällä on meitä" - Tuu mukaan ja tuo kaverisikin!

Seurakuntamme nuorisotyö pitää sisällään sekä kouluikäiset (7-14-vuotiaat), että nuoret (15-20-vuotiaat). Molemmille ikäryhmille on tarjolla monenlaista kiinnostavaa tekemistä. Nuorisotyön toiminnan pääpaikkana toimii pappila, mutta osa toiminnasta tapahtuu muualla. Lisäksi teemme retkiä ja leirejä. Varhaisnuorten kerhotoiminta on tällä hetkellä koronan vuoksi tauolla, mutta etsimme uusia kerhonohjaajia, ja tilanteen helpotettua ja kerhonohjaajien löydyttyä aloitamme kerhotoiminnan uudelleen! Jos kiinnostuit kerhonohjaamisesta, ole yhteydessä nuorisotyönohjaajaan!

Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille on parillisten viikkojen perjantaisin klo 18-21 Pappilan Nuokkari. Tarjolla iltapalaa sekä hartaus.

Jos kuitenkin mielestäsi toiminnastamme puuttuu jotain olennaista, tai haluaisit itse tulla mukaan toteuttamaan nuorten toimintaa, otathan yhteyttä nuorisotyönohjaajaan!

Pysyt parhaiten kärryillä toiminnastamme seuraamalla seurakunnan instagram tiliä @isonkyronsrk sekä Facebook sivuamme Isonkyrön seurakunta. Youtube-kanavaltamme löydät tuoreimman alakoulujen päivänavauksen, sekä viimeisimmät striimatut jumalanpalvelukset.