Raamattupiireissä saadaan evästä elämään

"Raamattu on kristittyjen pyhä kirja. Vanhassa ja Uudessa testamentissa kerrotaan Jumalan teoista ja hänen rakkaudestaan kaikkia ihmisiä kohtaan. Samoin kuin Kristuksessa myös Raamatussa inhimillinen ja jumalallinen ovat yhdistyneet toisiinsa. Raamatussa Jumala itse puhuu meille ihmisten kielellä." (Katekismuksen, kappale 40)

Seurakunnassa toimii useita seurakuntalaisten vetämiä raamattu- ja rukouspiirejä. Raamattupiireissä tutustutaan järjestelmällisesti Raamatun kirjoihin, rukouspiireissä puolestaan jaetaan ja kannetaan elämän iloja ja suruja rukouksessa Jumalalle.

Seurakuntatalon raamattupiiri kokoontuu nimestään huolimatta Pappilassa joka toinen keskiviikko klo 18.
Perjantai-illan raamattupiiri kokoontuu joka perjantai klo 19 seurakuntatalolla.

Rukouspiiri kokoontuu Helena ja Heikki Maunukselassa (Lammaspolku 1) joka keskiviikko klo 19.15.

Raamattuluennot

Toisinaan järjestetään raamattuluentoja tai -sarjoja tietyistä teemoista yhteistyössä jonkin kirkkomme herätysliikkeen kanssa tai vierailijoiden tai omien pappien toimesta. Seuraa ilmoittelua tai ehdota teemaa!

Tervetuloa Sanaseen!

Sanasessa hiljennytään tulevan sunnuntain raamatuntekstin äärellä, keskustellaan ja vietetään hartautta. Sananen on matalan kynnyksen raamattuhetki, joka ei vaadi erityisosaamista - avoin mieli ja hyvät kysymykset riittävät.

Sananen kokoontuu Ystävyydenkulmassa joka toinen maanantai klo 18. Katso lisää tapahtumakalenterista!

Tervetuloa!