Käsityökökkäläiset

Käsityökökkä kokoontuu joka toinen viikko tiistai-iltapäivisin tekemään yhdessä käsitöitä ja askarteluja pappilaan. Paikalla voi olla sen mukaan miten oma aikataulu antaa periksi. Aloitamme klo 13 ja lopettelemme klo 17, mutta väkeä vaihtuu tuona aikana. Joku voi vain pistäytyä tuomassa kotona neulomiaan sukkia tai lapasia, joku toinen ehtii toisesta harrastuksesta vähän myöhemmin joukkoon ja jollakulla voi olla meno jo ennemmin kuin kökkä loppuu.

Ohjelmassa on yhteinen kahvihetki ja hartaus kahden paikkeilla. Pappilassa on iloinen juttelu töiden lomassa käsityökökkäläisten kokoontuessa.

Pappilan käsityömyymälä

Kirkkoherranviraston aukioloaikoina on mahdollisuus poiketa pienessä käsityömyymälässämme. Tarjolla on  käsityökökkäläisten ja miesten piirin valmistamia tuotteita. Myytyjen tuotteiden tuotto käytetään diakonian ja lähetyksen hyväksi. Myymälästä löytyy monenlaisia tuotteita, mm. sukkia, lapasia, tyynyjä, mattoja, lintulautoja, linnunpönttöjä. Kannattaa poiketa katsomaan.

 

Käsityökökässä

Miesten piiri

Pääkirkon kellarissa kokoontuu joka toinen torstai klo 16-18 miesten ryhmä, jossa tehdään yhdessä puutöitä pappilan myymälään, korjataan penkkejä tai muuta pientä remonttia vaativaa. Välillä voidaan käydä retkellä. Kokoontumisessa jutellaan, vietetään hartaus sekä juodaan kahvit. Yhdessäolo on vapaata ja siellä on tilaa kaikille, ei tarvitse osata tehdä mitään, vaan joukkoon voi tulla vain olemaan miesten kesken.