Hyppää sisältöön

Seurakunnan toiminnan rajoittaminen

Seuraamme tällä hetkellä toiminnassamme Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin, alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin sekä Isonkyrön kunnan ohjeita ja suosituksia, ja AVI:n määräyksiä.

Jumalanpalveluksiin voi tällä hetkellä osallistua 20 henkilöä. 

Striimaamme osan jumalanpalveluksista Youtube-kanavan ja seurakunnan Facebook-sivun kautta. Seuraa Facebook-sivumme kautta myös muuta sisältöä.

Hautaan siunaamisessa, kasteissa ja avioliittoon vihkimisissä osallistujien määrä on 20, kuitenkin niin että lähimmillä omaisilla tai perheenjäsenillä on aina mahdollista osallistua tilaisuuteen.
 

Seurakunnan kokoava toiminta on ollut tauolla toistaiseksi päiväkerhoryhmiä ja pienissä ryhmissä harjoittelevia kuororyhmiä lukuunottamatta. Kokoontumisrajoitus (20 hlöä) mahdollistaa tällä hetkellä pienien ryhmien kokoontumisen, jos niissä noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta. Otathan yhteyttä seurakuntaan, jos pohdit tilaisuuden järjestämistä.

Yli 12-vuotiaita seurakuntalaisia pyydetään varautumaan kasvomaskien käyttöön seurakunnan yleisötilaisuuksissa.

Virastossa asiointi tapahtuu puhelimitse tai sähköpostitse tai ajanvarauksella. Virasto palvelee ma ja to klo 9-16.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Satu Linko, p. 044 559 8764, satu.linko@evl.fi

Ethän jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa. Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot löytyvät seurakunnan nettisivuilta.

 

Tutustu Vanhaan kirkkoomme!Linkki avautuu uudessa välilehdessä