Seurakunta, jossa on tilaa toimia ja uskoa

Isonkyrön seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Erilaisia ryhmiä, kerhoja, kuoroja ym. kokoontuu useampi. Löydä itsellesi sopiva ryhmä tai tapa toimia omassa seurakunnassasi.

Seurakuntamme strategiassa tulevaisuuden näky on sanoitettu seuraavasti: "Isonkyrön seurakunta on yhteisö, johon halutaan kuulua ja jossa on tilaa toimia ja uskoa." Pyritään siihen, että näky tämä toteutuu mahdollisimman hyvin!

 

Tule mukaan toteuttamaan jumalanpalveluksia!

Isonkyrön seurakunnassa toimii seurakuntalaisten muodostamia jumalanpalvelusryhmiä, jotka palvelevat eri tehtävissä jumalanpalveluksissa. Tehtäviä on monenlaisia: toiset ovat ovilla kättelemässä kirkkoon tulijat, on tekstien ja esirukouksen lukua, kolehdinkantoa, ohjelman järjestämistä lapsille, musiikissa avustamista, visualisointia, kirkkokahvitusta jne. Joka ryhmällä on hyvä olla nimetty vetäjä, joka on suunnitteluvaiheessa yhteydessä seurakunnan työntekijöihin.

Jumalanpalvelusryhmäläisenä saat kenties uuden näkökulman, ja ehkä se alkaa puhutella uudella, erilaisella tavalla! Pääset myös vaikuttamaan jumalanpalveluksen sisältöön ja toteutukseen ja sitä kautta seurakunnan toimintaan. Lähde mukaan ryhmäläiseksi tai vetäjäksi!

Ilmoittautua voit lähettämällä sähköpostia (nimi ja yhteystiedot) osoitteeseen isonkyron.seurakunta@evl.fi

Seurakuntalaisia on mukana myös ehtoollisavustajina. Ehtoollisenjakoluvan myöntää kirkkoherra tehtävään perehdytyksen jälkeen. Mikäli tämä tehtävä kiinnostaa, voit olla yhteydessä kirkkoherraan.