Mari Palo & kamariyhtye Barocco Boreale - konsertti "Barokin valoa"

pe 12.4. klo 19.00

Pääkirkko

Keski-Pohjanmaan oma vanhan musiikin yhtye Barocco Boreale konsertoi kansainvälisestikin arvostetun sopraanon Mari Palon kanssa perjantaina 12.4. klo 19 Isonkyrön kirkossa.
Yhtye on valinnut Barokin valoa -konserttiensa ohjelmaan G.F. Händelin ja Christoph Graupnerin musiikkia. Mari Palon tulkitsemana kuullaan aarioita Händelin Messias-oratoriosta sekä hieman harvemmin kuultu Graupnerin kantaatti Mein Herz schwimmt im Blut, joka johdattelee kuulijansa kohti hiljaista viikkoa konsertin päätteeksi. Jos esimerkiksi Messias-oratoriota on kuultu esitettävän yleensä suurehkolla kokoonpanolla, on tällä kertaa luvassa kevyempää sointia Barocco Borealen ollessa liikkeellä kuuden soittajan voimin. Yhtyeessä musisoivat Siiri Virkkala ja Maria Pulakka, barokkiviulu, Merja Pyrhönen, barokkialttoviulu, Anna Pulakka, barokkisello, Julius Pyrhönen, violone sekä Tea Polso, cembalo ja urut. Yhtyeen soittajat ovat kaikki arvostettuja barokkimusiikin ammattilaisia.

Tervetuloa valmistautumaan hiljaiseen viikkoon ja pääsiäiseen lumoavan kauniin barokkimusiikin parissa. Konsertin kesto on noin tunnin. Ohjelmamaksu on 10€.

Tervetuloa!
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä