Hiirenkorvalla

Aikuisille

Sohvakirkot ja Majataloillat

Vuoden mittaan järjestetään neljä Sohvakirkkoa ja Majataloiltaa.

Sohvakirkot pidetään pääkirkossa joko keskiviikko- tai sunnuntai-iltaisin. Sohvakirkossa haastatellaan vieraita sohvalla, kuullaan opetusta ja musiikkia, lauletaan yhdessä, rukoillaan ja nautitaan ohjelman lomassa kahvia ja teetä. Jokaisessa Sohvakirkossa on oma teemansa, ja suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa seurakuntalaisista koostuva tiimi.

Majataloillat pidetään seurakuntatalolla sunnuntai-iltapäivisin. Vapaaehtoisten suunnittelemassa ja toteuttamassa tilaisuudessa ohjelma on Sohvakirkon tyylistä. Musiikilla on iso rooli, samoin puhujavieraalla. Vapaalle seurustelulle ja ajatustenvaihtamiselle on tilaa tarjoilusta nauttimisen yhteydessä.

Tervetuloa osallistumaan! Seuraa ilmoittelua Tapahtumakalenterista.

Ilon Sirpaleet

Ilon Sirpaleet on rukoustanssia harrastava ryhmä, joka koostuu pääasiassa isokyröläisistä ja muiden Kyrönmaan seurakuntien jäsenistä. Ilon Sirpaleet esiintyy jumalanpalveluksissa ja erilaisissa paikallisissa ja alueellisissa tapahtumissa. Ryhmää ohjaa TM Marja-Liisa Latvatalo.

Ilon Sirpaleet Facebookissa

 

Ota yhteyttä

Mitä muuta, keksitkö?

Puuttuuko jotain olennaista? Haluaisitko ideoida ja olla toteuttamassa uutta? Ole rohkeasti yhteydessä työntekijöihin tai luottamushenkilöihin