Uutislistaukseen

Kaksi maljakkoa joista toisessa on koristeltuja pajunkissoja ja toisessa keltaisia narsisseja

Pääsiäinen Isonkyrön seurakunnassa

12.3.2021 13.42

Pääsiäisen aikana seurakunta järjestää jälleen paljon tilaisuuksia, vaikka suurena ryhmänä emme voikaan kokoontua yhteen. Kaikki pääsiäisenajan jumalanpalvelukset lähetetään kuitenkin myös seurakunnan Youtube-tilin kautta striimattuna. Linkin näihin tilaisuuksiin löydät myös seurakunnan nettisivujen aloitussivulta sekä Facebook-sivulta. Voit osallistua jumalanpalveluksiin suoran lähetyksen aikana, mutta ne löytyvät myös tallennettuina läpi pääsiäisen Youtubesta ja Facebook-sivulta

Hiljainen viikko alkaa palmusunnuntaina perhejumalanpalveluksella klo 10. Mukana jumalanpalveluksessa on myös lasten Laurius-kuoro, jonka osuus nauhoitetaan jo etukäteen.

Palmusunnuntaista alkaen kahden viikon aikana 28.3.-11.4. voit myös kiertää pienen pääsiäisvaellusreitin pääkirkon ympäristössä. Löydät reitin varrelta viisi pistettä, joihin seurakunnan työntekijät valmistelevat tekemistä, näkemistä ja kokemista. Kultakin rastilta löytyy QR-koodi, jonka takaa löydät pääsiäisyllätyksen. Mutta vaikket omistaisi puhelinta, jolla voit avata linkin QR-koodin takana, kannattaa tulla paikalle. Rasteilla on myös muuta tekemistä, joka ei QR-koodia vaadi. Vaellus on suunniteltu kaikenikäisille, samalla lapsia kuitenkin erityisesti silmällä pitäen.

Malkamaanantaina, tikkutiistaina ja kellokeskiviikkona klo 18 Sävel & Sana -hetki verkkokirkossa (seurakunnan FB- ja YouTubetili).

Kiirastorstaina on iltamessu klo 18 Isonkyrön pääkirkossa. Messussa saa olla mukana 10 osallistujaa. Lisäksi järjestämme lyhyitä ehtoollishetkiä klo 15 alkaen 20 minuutin välein. Näihin hetkiin voit varmistaa osallistumispaikkasi lähettämällä viestin seuraavaan puhelinnumeroon: 044 559 8764 (kirkkoherra Satu Linko). Ilmoitathan montako henkilöä osallistuu ja myös kellonajan (15, 15.20, 15.40, 16, 16.20, 16.40, 17, 17.20, 18).

Pitkäperjantaina on sanajumalanpalvelus klo 10 Isonkyrön pääkirkossa. Jumalanpalvelus toteutetaan perinteiseen tapaan ilman urkuja.

Pääsiäisenä ja toisena pääsiäispäivänä on messu Isonkyrön pääkirkossa klo 10. Toivottavasti pääsiäisen ilo välittyy myös Youtuben ja Facebook-sivun kautta.  Näissä tilaisuuksissa saa olla kymmenen osallistujaa.

Pääsiäissunnuntaina messun jälkeen klo 11-12 on lisäksi sakastissa kirkkokahvit, joihin voit tulla mukaan Facebookin kautta. Paikalla on jumalanpalveluksen toimittajia ja nuorisotyönohjaaja Päivi. Kaikki viestit ja tervehdykset ovat tervetulleita.

Näiden tapahtumien lisäksi kannattaa seurata seurakunnan sosiaalisen median kanavia (Facebook: Isonkyrön seurakunta tai Lapsi- ja perhetyö Isonkyrön srk sekä Instagram: @isonkyronsrk). Sieltä tulee löytymään monta kivaa pääsiäisyllätystä. Muistathan myös Viikon virsi -videot, jotka mukavasti johdattavat jo paastonaikaan ja pääsiäistä kohti.

Siunausta arkipäiviinne ja pääsiäiseen toivovat

Satu ja muu seurakunnan väki