Uutislistaukseen

Tule meille töihin lastenohjaajaksi

19.1.2021 11.23

Isonkyrön seurakunnassa on haettavana lastenohjaajan toimi 30.6.2021 saakka. Lastenohjaaja palkataan mahdollisimman pian. tehtävä on osa-aikainen (80% työaika).

Isonkyrön seurakunnan kasvatustyön tiimiin kuuluu kaksi lastenohjaajaa, nuorisotyöntekijä ja pappi. Lastenohjaaja 80% toimii toisen lastenohjaajan työparina.

Työhön kuuluu kerhojen suunnittelu ja toteutus, vierailuja lasten hoitopaikkoihin ja mahdollisesti koteihin sekä lapsille ja perheille suunnattujen tapahtumien ja jumalanpalvelusten suunnittelua ja toteutusta. Työtä on välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kesällä lastenohjaaja on mukana perhe- ja lastenleirillä.

Toivomme hakijalla olevan

  • kristillisen kasvatuksen osaamista ja kokemusta,
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja,
  • ajokortti ja oma auto sekä
  • piispainkokouksen hyväksymä lapsi- ja perhetyön perustutkinto (9.9.2009) tai aiemman vastaavan päätöksen tarkoittama tutkinto tai muu soveltuva koulutus

Valitulta vaaditaan ennen työn vastaanottamista rikosrekisterilain 6§ 2. mom. tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Toimen palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 402 mukainen.

Haku päättyy maanantaina 29.1.2020 klo 16. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot erityisosaamisestasi, motivaatiostasi, asenteestasi ja kokemuksestasi ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen satu.linko@evl.fi tai kirjeitse osoitteella Isonkyrön seurakunta, Pappilanmutka 1, 61500 Isokyrö. Voit liittää hakemukseen myös cv:n. Lisätietoja kirkkoherra Satu Linko, puh. 044 559 8764.

Tämä hakuilmoitus löytyy myös oikotie.fi -palvelusta.