Uutislistaukseen

Jumalanpalveluksiin voi osallistua 1.6. alkaen

27.5.2020 13.45

Kokoontumisrajoitusten purkaminen on alkanut. Jumalanpalveluksiin voi kesäkuusta alkaen piispojen ohjeen mukaisesti osallistua yli 50 henkeä. On kuitenkin huolehdittava, että 1-2 metrin turvavälit säilyvät. Pääkirkossa ja juhannuksesta alkaen Vanhassa kirkossa on käytössä toistaiseksi vain joka toinen penkkirivi. Kirkkojen virsikirjat ovat käytössä, mutta halutessasi tietenkin voi ottaa virsikirjan mukaan kotoa tai katsoa virret älypuhelimesta (virsikirja.fi). Ehtoollisella on mahdollista käydä. Tarkemmat ohjeet kerrotaan kirkossa.

Isonkyrön seurakunta ei pysty tällä hetkellä yhtä aikaa samalla sekä toteuttamaan että striimaamaan jumalanpalvelusta. Lähiseurakunnista esimerkiksi Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan jumalanpalveluksen voi kuunnella radiosta 104,9 MHz tai verkosta www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi/verkkokirkko.

Kirkolliset toimitukset

Kirkkotilassa toteutettaviin kirkollisiin toimituksiin voi 1.6. alkaen osallistua yli 50 henkeä. Turvaväleistä on kuitenkin huolehdittava. Toimituksen jälkeen perheen järjestämä kaste- tai hääjuhla tai muistotilaisuus on yksityistilaisuus, jossa 50 hengen kokoontumisrajoitus säilyy. Vastuu yksityisen tilaisuuden toteutuksesta on sen järjestäjällä.

Kappeli on mahdollista varata alle 30 hengen tilaisuuksiin. Suuremmat tilaisuudet voidaan toteuttaa Isonkyrön pääkirkossa. Seurakunnan keittiötoimi alkaa toimia 1.7. alkaen. Tilaisuuden seurakuntatalolla järjestetään voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. Kesäkuussa Ystävyydenkulmassa ja pappilassa voi järjestää pienimuotoisia tilaisuuksia ilman tarjoilua.

Osallistuthan jumalanpalveluksiin ja kirkollisiin toimituksiin vain terveenä!

Kesän aikana viralliset asiat hoidetaan puhelimitse.

Kirkkoherranvirasto puh. 044 769 7543

Diakoniatoimisto puh. 040 586 2596