Kirkkovaellus tiedossa

18.4.2017 16.51

perhevaellus2015_XL.jpg

Helatorstaina 25.5. klo 10 televisioidaan suorana lähetyksenä Vanhasta kirkosta reformaation juhlavuoden Lapuan hiippakunnan ekumeeninen messu. Tervetuloa silloin kaikki messuun ja sen jälkeiseen ruokailuun kirkon pihamaalla!

Ajatuksena on järjestää pieni kirkkovaellus, joka tähtäisi Vanhaan kirkkoon ja tuohon messuun. Vaellusta vetää hiljattain eläköitynyt hiippakuntasihteeri Reijo "Rexi" Takamaa, joka on mitä sympaattisin tyyppi ja kokenut vaeltaja. Rexi kaipaisi vaeltajia mukaan.

Rexi vetää myös kirkkotiehanketta, jonka tarkoituksena on koota ja merkitä Etelä-Pohjanmaan pyhiinvaellusreittejä. Isonkyrön Vanha kirkko on tietysti itseoikeutettu päätepiste tällaisille reiteille. Vähän tähänkin liittyen Rexi haluaa järjestää tämän ekumeenisen vaelluksen, eli nyt olisi mahdollisuus päästä mukaan mielenkiintoiseen matkaan ja samalla koejoukoksi tuohon hankkeeseen liittyen.

Jos koet vetoa mukaan, ilmoittaudu (artturi.kivineva@evl.fi) tai voit antaa myös reittivihjeitä. Rexi valmistelee matkasuunnitelmaa, ja matka on joko yön yli kestävä tai sitten lähdetään matkaan aamusta varhain - tiedossa vaellus parhain!

"Oon onnellinen vaeltaja..."

« Uutislistaukseen