Duo Eve & Ossi joulukonsertti

pe 17.12. kello 18.00
Pääkirkko

Eve & Ossi julkaisee joululevyn ja lähtee kiertueelle

Eve & Ossi -duon tarina sai alkunsa vuonna 2012, kun Eve pyysi uutta tuttavaansa, Ossia, tekema?a?n kanssaan joulukonsertin. Pian kävi selväksi, että niin musisoiminen kuin muukin ajan viettäminen kahdestaan oli mukavaa ja luontevaa. Joulun jälkeen todettiin, että näistä kummastakaan ei malteta luopua, ja siitä lähtien on matkaa taitettu yhdessä.

Nyt - melkein kymmenen vuotta myöhemmin duo julkaisee ensimmäisen joululevynsä, jolla kuullaan mm. ihan ensimmäisissä yhteisissä harjoituksissa tapailtuja kappaleita. Albumilta löytyy myös aivan tuoreita sovituksia tutuista hengellisistä joululauluista sekä yksi duon itse kirjoittama kappale, joka valikoitui levyn nimikkobiisiksi.

Konserteissa kuullaan sykähdyttäviä, kauniita, lempeitä, svengaavia ja mieltä lämmittäviä elämyksiä ja lähes kaikille kiertueen keikoille lähtee duon vahvistukseksi kaksi suorastaan legendaarista muusikkoa: joululevyn tuottanut ja äänittänyt kitaristi Sami Asp sekä niin ikään levyllä vieraillut basisti Mikko Löytty.

Vapaa pääsy. Ohjelma 10€.

Kirkossa on vahva maskisuositus. Pidetään siis maskeja ja huolehditaan etäisyyksistä. Tulethan konserttiin vain täysin oireetta!
Seuraamme viranomaisten rajoituksia. Tarvittaessa ohjaamme kuulijoita myös parvelle.

Tervetuloa nauttimaan jouluisesta musiikista!