Kohti valistuksen aikaa! -1700-luvun markkinoiden konsertti

la 10.8. kello 15.00

Kohti valistuksen aikaa! -1700-luvun markkinoiden konsertti Isonkyrön Vanha kirkko

Hanna Haapamäki, nokkahuilu ja traverso
Anna Rainio, barokkiviulu
Liisa Tamminen, barokkialttoviulu
Maija Lampela, viola da gamba

Vanhan musiikin ammattilaiset soittavat 1700-luvun alkupuolen musiikkia alkuperäiseen tyyliin. Aikamatka alkaa pienellä kurkahduksella renessanssiin, mistä kuljemme barokin kautta rokokoon ajan galanttiin tyyliin ja orastavaan klassismiin, kohti valistuksenaikaa.

Säveltäjäniminä konsertissa ovat mm. aikansa julkkikset Telemann, Janitsch, Johann Christian Bach ja Joseph Haydn.

Tervetuloa nauttimaan loistokkaasta vanhasta musiikista alkuperäisellä tyylillä ja soittimilla esitettynä!

Konsertin järjestää seurakunta ja Isonkyrön kulttuuritoimi. Ohjelma 10€.

Tervetuloa!


Katso myös

su 25.8. klo 16.30

Isonkyrön Vanha kirkko

Kesäyö kirkkomaalla - Konsertti

Mezzosopraano Katariina Holma
Pianisti Pauliina Rintala

Katariina Holman ja Pauliina Rintalan laulu- ja pianoteoksista koostuva Kesäyö kirkkomaalla -konsertti tarjoaa kuulijoilleen niin klassista kuin hengellistä musiikkia. Duon hartaudella valitsema ohjelmisto on juuri sitä, mitä heidän mielestään tunnelmallisessa kirkkokonsertissa pitäisikin esittää. Musiikkia mm. säveltäjiltä Brahms, Beethoven ja Szymanowski sekä rakkaita kotimaisia edustaa Sibelius, Kuula ja Merikanto. Myös yleisö pääsee osallistumaan yhteislauluihin. Toholammilainen Rintala ja alahärmäläinen Holma ovat molemmat opiskelleet Kokkolassa ja näin tunteneet toisensa jo vuosien ajan, mutta Kesäyö kirkkomaalla tulee olemaan heidän ensimmäinen yhteinen konserttikiertueensa.

Konserttiin on vapaa pääsy. Vapaaehtoinen kolehti Kauhavan herättäjäjuhlien hyväksi.

Tervetuloa!
to 5.9. klo 14.00

Kouluissa

Kylkkälän kuoro

Kuoro on tarkoitettu Kylkkälän alakoulun tytöille ja pojille. Esiinnymme vuoden aikana muutamassa jumalanpalveluksessa sekä muissa tilaisuuksissa. Pidämme myös konsertteja ja teemme mukavia retkiä! Kuoroharrastus antaa lapselle esiintymiskokemusta, mahdollisuuden opetella äänenkäyttöä, kokea laulamisen iloa ja riemullista yhdessäoloa.

Kuoroa johtaa kanttori, MuM Suvi Koivisto, 044-7772160
to 5.9. klo 17.30

Pappila

Lapsikuoro Laurius harjoitukset

Kuoro on tarkoitettu alakoulun tytöille ja pojille. Esiinnymme vuoden aikana muutamassa jumalanpalveluksessa sekä muissa tilaisuuksissa. Pidämme myös konsertteja ja teemme mukavia retkiä! Kuoroon otetaan uusia laulajia pitkin vuotta! Kuoroharrastus antaa lapselle esiintymiskokemusta, mahdollisuuden opetella äänenkäyttöä, kokea laulamisen iloa ja riemullista yhdessäoloa.

Lapsikuoro Laurius harjoittelee torstaisin klo 17.30-18.15 pappilassa.