Joel Hallikaisen konsertti "Rakkautta etsimässä"

to 17.1. kello 18.00

Joel Hallikaisen konsertti Pääkirkko

Konsertin ohjelma 15€. Tuotto ohjataan Isonkyrön Ylipään nuorisoseuran lähimmäisavulle. Tervetuloa!

Joel Hallikainen on osa suomalaisen musiikin ja viihteen historiaa. Lähes 40-vuotta jatkuneen uran takaa löytyy ajatteleva ja tunteva ihminen. Joelin teemalliset konsertit ovat koonneet viime vuosina yhteen yli 300 000 kuulijaa. Konsertissa ihmistä lähelle tulevat laulut ja omakohtaiset kokemukset nivoutuvat yhteen ehjäksi tarinaksi. Elämällä on suunta ja tarkoitus.

" Hurjina vuosina äänilevyillä, tanssi-, ja konserttipaikoilla rikottiin ennätyksiä. Mukanani seurasi turvamies. Joskus yksinkertaisetkin asiat muuttuivat monimutkaisiksi. Televisio, radio, lehdet ja Kuurankukka tekivät minusta julkkiksen, joka tunnistetaan kaikkialla. Se oli hurjaa elämää. Annan arvoa tunnustuksille joita olen työstäni saanut, mutta suurin saavutukseni on, että perheemme on vielä kasassa. Helppoa se ei aina ole ollut.

Vuosituhannen vaihteessa, loppuun palaneena, aloin etsiä elämään uutta suuntaa. Ympärilläni näin paljon rikkinäisyyttä. Oli pakko pysähtyä. Opettelin uudelleen elämään arkea. Luovuin tähteydestä ja aloin tavoitella sitä kodissani. Vaikka olen lapsuuteni kasvanut rikkinäisessä perheessä, on paradoksaalista, että olen saanut elää pian 40-vuotta parisuhteessa. Ja vaikka olen isätön poika, saan olla isä viidelle lapselle. Tässä on jotain ristiriitaista ja kiehtovaa.

Esiintyjänä suostun olemaan haavoittuva ja avaamaan omia pettymyksiäni, tietämättä mistä elämäntilanteesta kuulija konserttiini tulee. Olen huomannut sen koskettavan kuulijoita, ja avaavan uutta. Puhun ja laulan tarpeestamme tulla nähdyksi, ja saada kuulua jollekin. Sanoitan isän ikävää, avaamalla omaa arkeani, ja isyyteni kipupisteitä. Etsin Rakkautta ja kerron mistä olen sen löytänyt tällä Hyväntoivon tiellä, jolla meitä kantavat Suuret kädet."


Katso myös

to 17.1. klo 17.30

Pappila

Lapsikuoro Lauriuksen harjoitukset

Lapsikuoro alakouluikäisille tytöille ja pojille! Tule mukaan meidän joukkoon! Luvassa laulua, leikkiä, peliä, soittoa, joskus jopa herkuttelua...

Kuoro johtaa kanttori Suvi Koivisto.
to 17.1. klo 18.15

Pappila

Malaika harjoitukset

Nuorten ja nuorten aikuisten gospel-kuoro. Tervetuloa mukaan iloiseen ja menevään menoon! Kuoro esiintyy yleensä bändin säestyksellä.

Kuoroa johtaa kanttori Suvi Koivisto.