"Tiri tiri teijaaa" Lastenkonsertti - Suomi100 Pohjankyrö-salissa

su 2.4. kello 15.00
Muu tila

Esiintyjinä ovat Lapsikuoro Laurius ja Naiskuoro Vox Angelorum sekä joukko nuoria solisteja. Lavalla tullaan näkemään myös lauluista tuttuja hahmoja. Koska Suomi 100-vuoden teemana on yhdessä tekeminen niin myös yleisö saa osallistua ohjelmaan muutamalla tutulla lasten yhteislaululeikillä.
Isovanhempien lapsuudesta on perintönä säilynyt laulu Hämä-hämähäkki. Se on varmaan vieläkin ensimmäisiä laululeikkejä joita lapsille opetetaan. Toinen vuosikymmeniä suosikkina säilynyt laulu on kansainvälisesti tunnettu Tuiki, tuiki tähtönen, jonka sävelellä kansakoulussa on laulettu Aakkoslaulua tai Koska meitä käsketään. 1950-luvulla muutamista lastenlauluista tuli myös aikuisten suosikkeja kun Kipparikvartetti, Georg Malmsten ja muutamat muut sen ajan suosikit ottivat Jänöjussin mäenlaskun ja Teddykarhujen huviretken ohjelmistoonsa.
Hieman uudempia tuttavuuksiakin konsertissa kuullaan, kuten Täti Monika ja Minun ystäväni on villasukka.

Suomi100-vuoteen liittyen Isonkyrön kulttuuritoimi ja seurakunta järjestävät yhdessä lasten ja koko perheen konsertin "Tiri tiri teijaa"- lastenlauluja kautta vuosikymmenten.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.