Kesätyöpaikat

Hautausmaatyö

Seurakuntaan otetaan kesäksi aputyövoimaa hautausmaalle. Tiedustelut hautausmaanhoitaja Jukka Hakamaa puh.  0440752111. Jätä vapaamuotoinen kesätyöhakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, viimeistään 15.3.2020.  

Työjaksot eivät ole kovin pitkiä ja sopivat 17 vuotta täyttäneille. Päätös kesätyöntekijävalinnoista tehdään pääsiäisen jälkeen.

Vanhan kirkon oppaat

Kesäksi palkataan yleensä Vanhaan kirkkoon pari opasta, jotka jakavat kesän opastukset viikolla. Tiedustelut kirkkoherranvirastoon. Paikkaa haetaan kirjallisella hakemuksella viimeistään 15.3.2020.

Tule suntioksi Isoonkyröön

Seurakunnassamme on haettavana suntion tehtävä 4.5.2020 klo 15 mennessä.

Suntion pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat kirkko- ja kappelirakennuksista huolehtiminen ulkoalueineen sekä seurakunnassa järjestettävien tilaisuuksien, jumalanpalvelusten ja toimitusten valmistelu ja niissä avustaminen.

Tehtävä on osa-aikainen (60%). Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaisena kuukausipalkkana. Tehtävään valittavalta edellytetään koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista kiinteistötoimen tehtävien tai suntion tehtävän hoitamisesta. Hakemukset toimitetaan seurakuntaan joko postitse tai sähköpostitse. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on toimitettava seurakuntaan hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Antti Viita, puh. 050 5540 633 tai antti.viita@evl.fi

Hakemusten toimitusosoite: Isonkyrön seurakunta, Pappilanmutka 1, 61500 Isokyrö tai isonkyron.seurakunta@evl.fi