Finlandia-hymni harjoitukset

to 30.11. klo 19.00

Seurakuntatalo

Harjoitukset "ei-kuorolaisille" tätä varten pidetään kahtena torstaina 23.11 19-19.30 pappilassa ja 31.11 klo 19-19.30 seurakuntatalolla.

Maamme juhlavuoden kunniaksi Isonkyrön kirkossa pyritään kajauttamaan Finlandia-hymni 100 laulajan voimin itsenäisyyspäivän 6.12. jumalanpalveluksessa klo 11. Juhlavuosi on Suomen suuri vuosi, joka rakennetaan yhdessä. Juhlavuosi synnyttää tekoja, elämyksiä ja ohjelmaa. Suomen itsenäisyyden juhlavuosi 2017 rakennetaan kansalaisten ja organisaatioiden yhteistyönä. Valtioneuvoston kanslia on asettanut Suomi 100 -hankkeen koordinoimaan valmistelua. Tämä 100 hengen Finlandia-hymni liittyy hankkeeseen nimeltä "Finlandia-hymni - sata laulajaa sadassa kirkossa". Eli pyritään siihen että vähintään sadassa kirkossa ympäri Suomen lauletaan vähintään 100 hengen kuorona Finlandia-hymni juhlajumalanpalveluksen aluksi.


Kuka voi tulla mukaan? Tämä on tarkoitettu kaikille laulua harrastaville kansalaisille, entisille ja nykyisille kuorolaisille, sekä yleensä laulamisesta kiinnostuneille. Laulajien määrä pyritään saamaan vähintään sadaksi henkilöksi. Isonkyrön kirkossa mukana laulamassa on tietenkin seurakunnan lapsi-, nuoriso- ja aikuiskuorot sekä Kyrönmaan mieskuoro. Tarkemmat tiedot löytyvät seurakunnan nettisivuilta. Esiintymisasun ja asusteiden värit toivotaan olevan joku tai jotkut seuraavista: musta, sininen ja valkoinen.

Rohkeasti mukaan laulamaan!
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä