Etelä-Pohjanmaan perheasiain neuvottelukeskus

Ajanvaraus numerosta (06) 421 4200 ma-to klo 9-11 ja pe klo 13-15.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Kts. parisuhteen 10 käskyä

Perheasiain neuvottelukeskuksessa tutkitaan parisuhteeseen, perheeseen ja ihmisen henkilökohtaiseen elämään liittyviä kysymyksiä ja kehityshaasteita. Keskusteluapua voi tulla hakemaan pariskuntana, yksin tai perheenä.

Perheneuvonta on luottamuksellista ja asiakkaalle maksutonta. Perheneuvoja toimii keskustelun välittäjänä ja kuuntelijana auttaen etsimään elämään uusia näkökulmia ja toimintamalleja. Useimmat käyvät muutamia kertoja. Yksilöneuvottelu kestää  45-60 min ja pareille varaamme 1 h 15 min - 1 h 30 min. Odotusaika vaihtelee varaustilanteen mukaan. Vuosittain käy noin 700 asiakasta.

Perheneuvonnan lisäksi annamme työnohjausta ja teemme konsultaatioita lähinnä seurakuntiin. Voimme myös käydä pitämässä alustuksia parisuhteen ja perheen hyvinvointiin liittyvistä teemoista.

Perheneuvonnan kustannuksista huolehtivat jäsenseurakunnat.

Neuvottelukeskuksessa työskentelevät johtaja, kolme perheneuvojaa ja vastaanottosihteeri; perheneuvojat Eija Harmanen (joht.), Markku Orsila, Leena Peltola ja Unto Kangasniemi sekä vastaanottosihteeri Tarja Ahvenniemi. Ks. heidän yhteystietonsa »

Perheasiain neuvottelukeskuksen sähköpostiosoite on perheneuvonta.seinajoki@evl.fi.

Käynti perheasiain neuvottelukeskukseen B-rapusta tai takaoven kautta. Sisäpihalta toisesta kerroksesta löytyy neuvottelukeskuksen ulko-ovi. Katso tarkemmat tiedot paikasta »

Strategia vuoteen 2016
Avaa tästä »Linkki avautuu uudessa välilehdessä
 

Sivuvastaanotot

Sivuvastaanotot sijaitsevat Alajärvellä, Alavudella, Kauhajoella ja Kauhavalla. Ajanvaraus numerosta (06) 421 4200 ma-to klo 9-11 ja pe 13–15.

Alajärvi: Kirkkotie 6, Alajärven seurakunnan virastotalo kirkon vieressä, sisäänkäynti vasemmasta päädystä, keskustan puolelta. Vastaanotto tiistaisin.

Alavus: Salmentie 10, pääterveysasema, pihaan tultaessa ensimmäinen ovi oikealla olevassa neuvolasiivessä. Käytävällä on odotustila. Vastaanotto tiistaisin.

Kauhajoki: Kyntäjäntie 1, Kauhajoen seurakunnan virastotalon kulmassa, Topeekan puoleinen pääty, diakoniatoimiston kanssa sama ulko-ovi ja odotustila. Vastaanotto torstaisin.

Kauhava: Kauppatie 107, Yrittäjäopiston pihapiirissä. A-rakennus, joen puolelta sisään, samat tilat psykologin kanssa. Vastaanotto torstaisin.