Vietä päivä kerhossa - päiväkerhossa!

Päiväkerhot kokoontuvat Pappilassa, Ystävyydenkulmassa Tervajoella ja Kylätuvalla Orismalassa (Viljavarastontie 2).

Päiväkerhon kesto on 2,5 tuntia. Kerho on sisällöltään kasteopetusta lapsentajuisesti kerrottujen hartaushetkien avulla. Päiväkerhossa 4-5-vuotiaat lapset leikkivät vapaita ja ohjattuja leikkejä, askartelevat ja kuulevat kertomuksia Taivaan Isästä. 

Päiväkerholaiset osallistuvat muutaman kerran vuoden aikana jumalanpalveluksiin, mm. perhemessuihin palmusunnuntaina ja mikkelinpäivänä. Lapsilla on yleensä laululeikkiesityksiä messun alussa tai lopussa. Muun ajan he voivat osallistua jumalanpalvelukseen vanhempiensa seurassa penkeissä tai kirkon lastentilassa.

Kerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu huhti-toukokuussa seurakunnan nettisivuilla. Mukaan kerhoon voi tulla kesken kerhokaudenkin, ota yhteyttä lastenohjaajiin ja kysy lisää. Tervetuloa!

Ensimmäiselle luokalle menevät lapset siunataan syksyllä ennen koulujen alkua. Tervetuloa kaikki ekaluokkalaiset perheineen, isovanhempineen ja kummeineen!

Mitä muuta?

Vekkulikerho on tarkoitettu kolmivuotiaille lapsille. Kerhossa leikitään vapaita leikkejä, syödään kotoa tuotuja eväitä, askarrellaan ja leikitään ohjattuja leikkejä. Kerho kestää pari tuntia kerrallaan. Lähetämme kerhokutsut ja hakulomakkeen ohjeineen toukokuun aikana.

Päiväkotikäynnit tarkoittavat lastenohjaajien pitämiä pieniä hartaushetkiä päiväkoti Nuppulaan ja Tervajoen Pikkutervakkoon.

Kesäkerhot kokoontuvat kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Kesäkerho on suunnattu 4-9 -vuotiaille lapsille. Aamupäivisin kerhoilevat pienemmät, iltapäivisin isommat.

Isovanhempien ja lastenlasten toimintapäivät Orisbergissä heinäkuun alussa on suunnattu 3-9 -vuotiaille lapsille isovanhempineen. Ruokailu, kirkkohetki, laulut ja leikit sekä uinti kuuluvat kesäiseen päiväämme järvimaisemassa. Voit lähteä mukaan myös kummilapsesi kanssa! Toimintapäivästä perimme pienen maksun. Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon kesäkuun aikana.